Un nou vell projecte


Feia molt de temps que tenia ganes de començar aquest projecte i posar en marxa aquest blog. Un blog on poder compartir històries, reflexions, opinions i moments molt personals. També volia fer-ho caminant entre la realitat i la ficció; és a dir, partir de fets reals que vaig decorant amb un toc d’imaginació. Altres cops, directament, m’agrada explicar històries que no tenen cap relació amb la meva realitat.

De fet, aquest no és un projecte nou, ja fa temps vaig intentar-ho, però no va reeixir. Llavors vaig limitar-me a navegar entre massa condicionants i limitacions auto-imposades. D’allò en vaig treure un aprenentatge que em permet recomençar aquell vell projecte per tirar-lo endavant, expressant-me amb tota llibertat. Aquest pretén ser el meu racó personal, en forma de diari, on avocar allò que em vingui de gust compartir amb qui tingui ganes de llegir-me.

M'agrada observar; i d'allò que observo en faig les meves històries. Per tant, no us agafeu aquest blog al peu de la lletra. Això sí, llegint entre línies, podreu trobar el meu autèntic jo, la meva forma de ser, la meva manera de pensar, les meves neures i les meves aficions. En aquest blog trobareu el meu jo més autèntic i, tot i la ficció, també el més real. Aquesta serà una forma més o menys anònima de donar-me a conèixer a tots vosaltres.

He decidit escriure amb un pseudònim, sí. Això em permet expressar-me amb tota llibertat sense haver de mesurar les paraules. Especialment, em permet evitar la crítica pesada i constant d’algunes persones conegudes o properes. No és voluntat d’amagar-me. és només voler preservar una certa intimitat dins d’aquell món que m’és tan proper. Estic segur que la majoria de vosaltres ho podreu entendre; els que no, em sap molt de greu, però no hi podré fer res.

Així, avui. estreno aquest blog que tant de temps ha estat només una idea. Us en dono la benvinguda més calorosa i tinc la confiança en que hi trobareu, com a mínim, distracció en algun dels seus escrits. Espero que us animin a seguir llegint.

4 comentaris:

 1. Respostes
  1. Moltes gràcies Susy Misteriosa. Sigues molt benvinguda! Espero que segueixis llegint les noves publicacions.

   Elimina
 2. Bona sort en aquest nou vell/bell projecte!

  Sempre és un plaer llegir una escriptura curosa i ben pensada.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Anna. Espero que tot plegat pugui anar per bon camí. Sigues molt benvinguda!

   Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.