Nova etapa: B-612

Actualització 22/01/2018: Per petició dels lectors del blog n'he revertit el títol i l'he tornat a anomenar Montcremat.  Moltes gràcies pels vostres comentaris i per seguir llegint el que escric.


B-612 és l’inici d’una nova etapa ‒i també la continuació‒ del meu blog més personal. Un blog que fins ara titulava Montcremat i escrivia amb pseudònim. Aquest blog es continua des del mateix lloc i  amb la mateixa filosofia. El segueixo situant en aquell llogaret imaginari entre boscos i muntanyes. Aquest continua essent un blog que no us heu de prendre seriosament. Aquí segueixo escrivint a cavall entre la realitat i la fantasia; hi seguiré avocant històries, relats, reflexions en veu alta o vides de gent imaginària.

Com ja sabreu, el nou nom d’aquest blog fa referència directa a El Petit Príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry.  Una obra de la que en sóc un fan incondicional i que em porta grans i preciosos records d’infància. Es tracta d’un llibre que ha estat molt significatiu en la meva vida. El canvi de nom, i el canvi d’adreça, marquen el començament d’una nova etapa. Avui en Roger de Montcremat, personatge que va començar aquesta aventura ja no existeix; tot i que seguirà ben ben present en les noves històries que s’expliquin aquí.

Espero que em seguireu llegint i em seguireu acompanyant en aquesta etapa en la que seguiré compartint històries, reflexions, opinions i moments més o menys personals. Igualment seguiré fent-ho tot caminant entre la realitat i la ficció. Seguiré decorant amb molta imaginació i fantasia alguns fets reals que observo en el meu dia a dia i tornaré a inventar històries que no tenen cap relació amb la meva realitat. Confio en que no en marxeu decebuts.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.